22 martie 2016

Cine este Miryam, cea care va cânta cu Ovidiu Anton la Eurovision?

miriam ok
Cântăreața româncă de origine arabă Miryam, care provine din cea mai bogată și cunoscută familie din Palestina, nu este deloc străină de Eurovision și face parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, cu care se cunoaște de opt ani. De fapt, Miryam este și cea care îl va însoți pe acesta la Stockholm (Suedia), pentru a urca alături de el pe scena de la Eurovision.


„Îmi doresc ca lumea să știe că, pe lângă calitățile fizice, fără modestie, am și calități vocale, chiar foarte bune, putând să demonstrez acest lucru oriunde și oricând, și că eu fac parte de doi ani de zile din echipa lui Ovidiu Anton, în acest proiect frumos, Eurovision. De altfel, este pentru a doua oară când îl însoțesc pe Ovidiu Anton la Eurovision, după succesul de anul trecut cu piesa “Still alive!”- locul 3 în selecția națională 2015 “, spune Miryam.

Miryam a încercat să participe și singură la selecția națională de anul acesta, cu o piesa compusă de doi compozitori din Suedia, însă melodia ei nu a fost aleasă între cele 12 piese cele mai bune, care au mers mai departe în concurs.

Solista a terminat Liceul de Arta, cu specializare vioară, dar și Conservatorul la vioară și canto- jazz.

Miryam Anabtawi (acum Rădulescu, după soț) s-a născut în România, dar are strânse legături cu civilizația arabă, tatăl său biologic fiind palestinian.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu