31 martie 2016

Cheloo de la Paraziții în fața procurorilor DIICOT. Este audiat într-un dosar de droguriÎn urmă cu puțin timp, Cheloo de la Paraziții a ajuns la sediul DIICOT Ploiești, unde va fi audiat într-un dosar de droguri, în calitate de suspect, susțin surse din zona anchetei. Atitudinea artistului trăda asumare totală a greșelilor.

Adus la audieri, Cheloo nu evitat interacțiunea cu ziariștii care îl așteptau în fața sediului DIICOT și, spre surpinderea tuturor, artistul și-a pus cenușă în cap. ”Mă simt ca lupul între oi și am să-mi reproșez multe”, a declarat el aparent resemnat, semn că are de gând să recunoască tot în fața procurorilor.

Cheloo, pe numele lui real Cătălin Ștefan Ion, a fost adus la audieri de la Breaza, acolo unde locuiește. Noaptea trecută, în casa sa a fost organizată o mare petrecere în cadrul căreia, spun surse judiciare, s-au consumat droguri. Mai mult, unele dintre persoanele aduse până acum la audieri, direct de la chef, păreau că se află sub influenţa drogurilor.

O acţiune de amploare a DIICOT Ploieşti se află în desfăşurare în acest moment, aproximativ 90 de persoane, urmând să fie aduse la audieri într-un dosar de trafic de droguri. Zece dintre ele au calitate de suspecți. În casa lui Cheloo, procurorii au găsit jumătate de kilogram de cannabis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu