29 martie 2016

Ce băiat frumos are Ştefan Bănică jr!FOTO : Vali Greceanu

Ștefan Bănică Jr. (n.r-decedat pe 26 mai 1995) are o stea pe Aleea Celebrităților din Capitală.


Distincția i-a fost acordată ieri de primarul general interimar, Răzvan Sava, în cadrul unei ceremonii la care au luat parte urmașii săi, nu mai puțin notorii ori talentați, fiul Ștefan (48 de ani) și nepotul Radu Ștefan (14 ani). Cel mai tânăr dintre craii Bănică, Radu Ștefan, a fost extrem de emoționat în timpul evenimentului.


Celebrul său bunic, a cărui valoare n-o poate contesta nimeni, a intrat oficial în galeria iluștrilor actori români, recompensați cu stele pe o alee care copiază monumentul cinematografiei americane „Walk of Fame”, din Los Angeles.

Radu Ștefan locuiește împreună cu mama lui, Camelia Constantinescu. E pasionat de actorie și a și fost distribuit de părintele lui în câteva piese la Teatrul de Comedie. La evenimentul de ieri au mai primit stele pe Aleea Celebrităților, tot postum, Dem Rădulescu, George Constantin și Dinu Manolache.

Un comentariu:

 1. In acest articol ati folosit o fotografie cu drepturi de autor - http://www.gazetamondena.ro/2016/03/ce-baiat-frumos-are-stefan-banica-jr.html

  De unde ati luat fotografia (pagina oficiala Stefan Banica) scria la fiecare fotografie in parte: "foto: Vali Greceanu".

  Vedeti cum a postat fotografia si ziarul libertatea, cu dreptul de autor in josul articolului... http://www.libertatea.ro/monden/e-frumos-de-pica-cum-arata-baiatul-lui-stefan-banica-junior-1323757

  Multumesc si astept remedierea conform legii

  * Nota: Fotografiile sunt protejate de legea Dreptului de Autor (LEGE nr.8 din 14 martie 1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe ) si orice incercare de utilizare a acestor fotografii fara dreptul explicit al autorului, se pedepseste conform legii in vigoare.

  RăspundețiȘtergere