18 martie 2016

Carmen Harra, dezvăluire-şoc: "Relaţia cu Pelinel nu va rezista. Niciuna nu rămâne cu Borcea!"Invitată în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars, Carmen Harra a vorbit despre subiectul Borcea-Vidican-Pelinel. Aceasta susţine că fostul acționar dinamovist nu va rămâne nici cu Valentina Pelinel.
Materialul video va fi disponibil in cateva momente.

Carmen Harra are un apartament în Miami, situat în apropierea celui în care va sta Alina Vidican în următoarea perioadă. Aceasta a arătat imagini cu apartamentul de lux, similar cu cel al lui Borcea, şi susţine că Alina nu are cum să facă faţă unui trai atât de scump.

"Această relaţie nu va rezista din cauza karmei. Când distrugi un mariaj ca să fii fericită, la un moment dat, totul se întoarce împotriva ta. Nu are şanse de supravieţuire relaţia. N-o să reziste nici cât a durat relaţia cu Vidican, deoarece ea i-a produs suferinţă. Niciuna nu rămâne cu Borcea. Eu stau lângă Alina Vidican. Viaţa în America nu e roz. Eu de 30 de ani mă tot integrez. E apartament. Seamănă cu al meu. Valorează un milion şi ceva dolari. Taxele sunt 25.000 de dolari pe an. Întreţinerea mea e de 1000 şi ceva pe lună. Borcea va rămâne cu altcineva. Cu 5000 de dolari nu-şi poate plăti nici măcar taxele. Prima lui relaţie, căsnicia cu Mihaela a fost karmică, de suflete pereche. E o acţiune disperată. Nu cred că rezistă în America. Este o femeie care a rămas singură, e debusolată", a declarat Carmen Harra, vineri, în emisiunea "Star Matinal" de la Antena Stars.

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut în urmă cu câteva luni, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat, în exclusivitate la Antena Stars, că ar fi însărcinată, refuzând însă să îl numească pe tatăl viitorului ei bebeluş. Cu toate acestea, în ciuda faptului că fostul fotomodel nu a numit niciun bărbat drept tată al băieţelului ei, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu