1 martie 2016

Cârcotașii aruncați în stradă! Huidu a reacționat public!Rămas fără platoul emisiunii cu câteva zile înainte de începerea unui nou sezon ”Cronica Cârcotașilor”, lui Șerban Huidu îi este greu să vadă cum spațiul echipei sale din Pipera, loc unde a filmat ani la rând populara emisiune este ”mutilat” în aceste momente. Studioul a fost distrus și o parte din decoruri își așteaptă rândul să fie relocate.

Însă, pentru Șerban, durerea cea mare este certitudinea faptului că Antena 1 va ocupa inclusiv spațiul unde se firma ”Cronica Cârcotașilor”.
”Am fost asaltați pâna peste cap de “lupta” anteniștilor pentru libertatea de exprimare și libertatea presei! În timpul ăsta, ipocriții negociau din octombrie să se mute în locul Primei. Din solidaritate evident! Sunt curios câti dintre “colegii” care i-au susținut în “demersul de libertate” le vor bate obrazul acum! ”, tună Huidu pe propriul său blog.

Prima Tv negociază închirierea unui nou spațiu unde se va filma emisiunea ”Cronica Cârcotașilor”. Dacă problema nu se va rezolva în scurt timp, Huidu va lua în calcul și ”planul” de urgență! Va filma primele ediții în spațiul public.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu