8 martie 2016

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu, din nou in scandal!

Andreea Berecleanu si Andrei Zaharescu sunt din nou in conflict. In luna ianuarie, fostul realizator TV a depus o cerere la tribunal prin care cere reducerea pensiei alimentare pentru cei doi copii ai sai. 
Aceasta se ridica in prezent la valoarea de 1.600 de euro, venitul lui Andrei Zaharescu fiind de 5000 de euro lunar. Catinca Zaharescu-Mereuță, fiica cea mare, în vârstă de 21 de ani a solicitat anul trecut plata pensiei alimentare retroactiv, dar și pentru perioada prezentă până la finalizarea studiilor, iar instanța a aprobat cererea ei și o pensie lunară în cuantum de 500 de dolari.

Pentru ca acum si-a facut din nou o familie si mai are un baietel in intretinere, Andrei Zaharescu a cerut reducerea pensiei alimentare. Andreea Berecleanu nu doreste insa sub niciun chip ca pensia sa fie micsorata.

Stirista de la Antena 1 a cerut executarea silită a rău platnicului, iar procesele, se pare ca vor curge în familia Berecleanu-Zaharescu. La acestea două se adaugă și procesele cauzate de falimentul firmei pe care consulul a avut-o împreună cu fosta soție și cu familia acesteia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu