15 martie 2016

Alin Gălățescu și-a botezat fetița FOTO

Simona Semen Elida
Weekend plin de bucurie pentru analistul de modă, care a creștinat-o pe fiica sa, micuța Elida Elena.Micuța Elida Elena a fost în centrul atenției mai ceva ca un star al podiumurilor internaționale. Și asta pentru că celebrii săi părinți, designerul vestimentar Simona Semen și analistul de modă Alin Gălățescu, au botezat-o și au sărbătorit-o cum se cuvine.
Alin Galatescu
În aceeași discreție în care s-au căsătorit, tot așa și-au creștinat și micuța, care i-a avut drept nași pe Ioana și Tudor Ionescu. Alături le-au fost și bunii lor prieteni Bobby Stoica și artista Alexandra Ușurelu.Fetița a primit numele de botez Elida Elena și, poate mai emoționat decât mama celei mici, a fost chiar tatăl, Alin Gălățescu, care e vădit mișcat de micul miracol din viața lui și de bucuria de a-i fi părinte.

Alin Galatescu Simona Semen nunta

Alin Gălățescu și Simona Semen s-au căsătorit anul trecut în secret la începutul lunii septembrie, mireasa fiind deja însărcinată.

„Am încercat să facem totul cât se poate de discret. Suntem un cuplu destul de vechi, adică de trei ani jumate, am făcut la o bisericuţă mică, în afară Bucureştiului. A fost extrem de discret, au fost foarte puţini oameni, 35-40 de invitaţi, prietenii foarte aproapiţi, familia şi naşii. Noi am pregătit chestia asta într-o lună, o lună şi jumătate, două“, a povestit la acea vreme Alin Gălățescu.
Alin Galatescu Simona Semen nunta 2

Simona Semen a născut pe 16 decembrie, cu vreo săptămână înainte de previziunile medicilor, care o anunțaseră că va deveni mămică de Crăciun. Dar, chiar și așa, micuța Elida Elena a fost cel mai frumos cadou de la Moșu’ pentru tânăra familie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu