14 martie 2016

Alexandra Stan si iubitul ei s-au rasfatat cu mancare chinezesca

Vedetele s-au rasfatat cu bucataria chinezeasca la deschiderea celui mai mare restaurant asiatic din Romania “Asiatic Restaurant & Bufet”.Inainte de turneul din Asia Alexandra Stan s-a afisat in premiera cu noul ei iubit, Bogdan. 
Sonny Flame
 Cei doi au degustat specialitatile culinare cu specific asiatic si au recunoscut ca acestea sunt pe gustul lor.Irina Margareta Nistor a intrat si ea in starea de spirit asiatica pregatindu-se de lansarea filmului Kung Fu Panda 3.

944863_961301170616326_3163309404020464108_n
Incepand cu ora 19,00 toata presa locala si numeroase vedete indragostite de bucataria asiatica au luat parte la evenimentul de deschidere a celui mai mare restaurant chinezesc din Romania, Asiatic Restaurant & Bufet, situat pe Calea Vitan 11.

All you can eat


Artisti precum Alexandra Stan, Liviu Teodorescu, Adda si Adina Postelnicu, gimnasta Sandra Izbasa, criticul de film Irina Margareta Nistor, actritele Cristina Cioran si Crina Matei sunt doar o parte dintre invitatii VIP care au luat parte la eveniment.

Irina Margareta Nistor si Vizi Imre


Timp de doua ore, cei 200 invitati au avut parte de un rasfat culinar compus din 30 feluri de mancare chinezeasca si japoneza. Cel mai mare restaurant in regim “all you can eat” din Romania se desfasoara pe 3 niveluri si are, pe langa cele doua sali principale, inca 6 separeuri si un salon VIP, in care s-au retras vedetele, dupa programul artistic sustinut de Vizi Imre.

Cristina Cioran


Impresionat de prezenta invitatilor de elita in restaurantul pe care abia l-a deschis, domnul Huang Liang, unul dintre cei 3 actionari, a declarat: “Sunt onorat si bucuros ca primiti cu bratele deschise, acasa la voi, in tara voastra, o parte din tara mea, prin bucataria chinezeasca. Sunt deschis sa gazduim la Asiatic Restaurant & Bufet atat petreceri private, cat si petreceri corporate si evenimente publice cu clasa. In cele 6 separeuri si in salonul VIP sunt convins ca isi gasesc locul toti cei care vor sa-si organizeze zile de nastere, pranzuri si cine festive, intalniri de business sau teambuildinguri”.

Sandra Izbasa si Andrei Nourescu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu