3 martie 2016

Adevăratul motiv al morții fiului vitreg al solistei Elena Cârstea!Distrusă de durere, Elena Cârstea anunța decesul fiului său vitreg, Brett, la doar 30 de ani, fără a dezvălui motivele care au dus la această tragedie.La fel ca și mama sa vitregă, Elena Cârstea, femeia care i-a dat viață fiului vitreg al artistei este distrusă de durere. Anna a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de socializare a băiatului său, care a pierdut lupta cu viața la doar 30 de ani.

”Copilul meu a scăpat de demonii dependenței! Inima mea se rupe azi, pentru că nu voi mai auzi din nou cuvintele sale frumoase”, a scris femeia.

De asemenea, aceasta i-a rugat pe toți cei care l-au cunoscut pe fiul său, să posteze amintiri care-l aveau în prim plan. Povestirile amicilor lui Brett au scos însă la iveală faptul că tânărul era dependent de droguri și a petrecut o perioadă chiar și într-un centru de dezintoxicare.

”L-am vizitat impreuna cu fostul meu prieten acum un an la centrul de dezintoxicare, am fost exact compania de care avea nevoie atunci”, a povestit o amică de-a acestuia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu