24 februarie 2016

Vezi cand isi botezeza Anda Adam fetita !

Anda Adam a hotarat, in mare secret, cand isi va boteza fetita! Dupa cateva consultari cu sotul ei, frumoasa femeie a luat decizia de a o crestina pe micuta in primavara acestui ani!La 35 de ani, Anda Adam se simte o femeie implinita.

 Profesional, ii merge totul ca pe roate, iar in viata privata, anul trecut, ea s-a maritat si, in decembrie, a nascut si o fetita frumoasa foc, Evelin. Acum, blondina se mai pregateste pentru un alt eveniment important in plan privat, botezul fiicei sale, dar din superstitie tine totul in mare secret.
Totusi, surse din preajma cantaretei sustin ca aceasta a decis deja luna in care va avea loc evenimentul.“Anda o va boteza pe Evelin in luna mai. A gasit si nasul, pe George, care, alaturi de sotia lui, Ramona, vor fi parinti spirituali pentru fetita. Ea s-a interesat si de restaurant, de biserica si, fireste, de traditii, pentru ca nu vrea sa nu rateze sub nicio forma momentul cu ursitoarele. Mai mult, pentru a fi prezenta la slujba religioasa, artista isi va face si molifta la preot cu o saptamana inainte de eveniment”, au dezvaluit apropiatele vedetei, care mai sustin si faptul ca ea incearca sa ajunga la ora botezului la greutatea pe care a avut-o inainte de nastere pentru a putea avea o tinuta de senzatie la petrecere.


saursa : wowbiz.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu