11 februarie 2016

Unul dintre cei mai cunoscuți chitaristi români, Grassin Ianoș s-a stins din viață!Unul dintre instrumentiștii români ce au acompaniat mai toate vedetele muzicii ușoare încă de la începutul anilor ’80, chitaristul bass și compozitorul Grassin Ianoș a trecut în neființă ieri.

Picolini, după cum era cunoscut de întreaga suflare muzicală, în special de artiștii clasici, a pierdut lupta cu o boală grea, la 70 de ani. Artistul, care a trecut prin zeci de titulaturi muzicale și care era membru component al Cornel Verban Orchestra, una din formațiile preferate la majoritatea evenimentelor high life-ului autohton, a fost activ în trupă până recent, când starea sănătății sale s-a agravat.

Trupul neînsuflețit al muzicianului a fost depus astăzi la Capela Cimitirului ”Sfânta Vineri” din București, iar miercuri va fi înmormântat după orele 13.00.

”Picolini a fost unul din marii profesioniști ai scenei muzicale. Am cântat împreună timp de 30 de ani și ne leagă mult mai mulți de prietenie. A fost un om special, probabil sute de artiști au să-i mulțumească pentru influența muzicală și ajutorul său”, a declarat Cornel Verban.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu