2 februarie 2016

Traistariu a anuntat videoclip de 15.000 de euro, dar a platit 100 de euro!

Fanii care i-au reprosat lui Mihai Traistariu ca a facut videoclipul piesei “Paradio” cu un buget redus nu s-au inselat! Desi Traistariu sustinea sus si tare ca a scos din buzunar 15.000 de euro pentru videoclipul melodiei care “va aduce Romaniei locul I la Eurovision 2016”, adevarul a iesit la iveala!Inca de la inceput, videoclipul a fost unul controversat! Nu a trecut zi fara stire despre videoclipul cu pricina.

Ieri, cantaretul a anuntat ca va retusa videoclipul piesei cu care spera sa castige Eurovision. "Vom scoate cadrele in care eu dansez, care au fost trase intr-o pauza de filmare, cand eu ma prosteam. Vor fi eliminate si acele parti in care dansatorii nu se sincronizeaza”, a spus Mihai Traistariu.

Astazi, videoclipul a fost sters de pe youtube.

Tot astazi, Wowbiz.ro a descoperit ca cel putin 60% dintre imagini sunt achizitionate de la firme de grafica din strainatate cu maxim 100 de euro, in conditiile in care Mihai Traistariu spune ca a investit 15.000 de euro doar in acest videoclip.

Imaginile SF din clipul pentru Eurovision pot fi cumparate de pe internet cu 80 de dolari.

Secventele din interiorul navei spatiale pot fi cumparate de oricine, legal, de pe envatomarket.

Astfel, ce a facut in plus a fost sa adauge peste aceste imagini spectaculoase filmarile proprii din studio. Editarea lasa insa de dorit si transforma intregul clip intr-o productie ieftina, de amator, si nu una pe care sa o promoveze peste hotare, in numele Romaniei, sperand sa castige Eurovisionul.
Conform sursei citate, filmarile profesionale cu nava spatiala si cu robotul sunt realizate de compania CreativeLab Production.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu