11 februarie 2016

Tatăl Alexandrei Stan, executat silit!În timp ce fiica sa umblă prin instanțe pentru a se răfui cu fostul impresar Marcel Prodan, tatăl Alexandrei Stan se luptă cu autoritățile române.

George Stan nu a avut prea mult noroc, însă, astfel că acum este executat silit de Primăria din Valu lui Traian.George Stan a formulat, pe 15 decembrie 2015, o acțiune în instanță împotriva Primăriei Valu lui Traian, prin Serviciul de impozite și taxe locale. Obiectul acțiunii: contestație la executare.
Cel mai probabil, George Stan nu și-a îndeplinit obligațiile de contribuabil, fapt pentru care administrația locală a demarat procedurile de executare împotriva sa pentru recuperarea debitului.

Tatăl Alexandrei Stan a pierdut, însă, procesul. Judecătoria Constanța i-a anulat cererea pe 21 ianuarie. ”Anulează cererea formulată de către reclamant George Stan având ca obiect contestaţie la executare. Cu drept de reexaminare în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea se depune la Judecătoria Constanţa“, se arată în minuta Judecătoriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu