18 februarie 2016

Robert Negoita divorteaza de sotia mai tanara cu 19 ani. Detalii bomba!

Robert Negoita divorteaza de sotia mai tanara cu 19 ani. Detalii bomba!

Omul de afaceri Robert Negoita a decis sa divorteze de sotia sa, Sorina Docuz, dupa doar doi ani de mariaj.

Se pare ca neintelegeri intre cei doi soti ar exista de mai multa vreme, iar in majoritatea timpului ei si-au petrecut timpul separati. Astfel, in loc sa sarbatoreasca Ziua Indragostitilor, Robert Negoita si tanara sa sotie ar fi divortat.

Un alt semn care a ridicat mari intrebari despre relatia lor a fost ridicat in luna ianuarie, cand sotia lui Robert Negoita a fost surprinsa in club alaturi de Alin Ionescu, sotul cantaretei Cristina Spatar. Ei bine, la scurt timp dupa aceasta escapada din club, care nu i-a facut deloc cinste primarului sectorului 3, acesta a decis sa intenteze divortul.

Se pare ca actele de divort ar fi fost semnate in fata unui notar, iar Sorina ar fi ramas cu o avere destul de mare, deoarece Robert Negoita a asigurat-o ca ii va lasa in cont o suma cat sa traiasca bine cativa ani de acum inainte.

Negoita a pus ochii pe fosta Miss Buzau pe vremea cand aceasta avea doar 17 ani, tanara devenind imediat iubita lui oficiala. Se pare ca amorul a palit, insa, la doar doi ani dupa ce mlionarul a condus-o in fata altarului. Acum, la 24 de ani, Sorina a ramas cu un copil si a devenit bogata, peste noapte, avand tot viitorul asigurat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu