18 februarie 2016

Revoltator! Reactia unei politiste in momentul cand cantaretul a depus plangere penala impotriva celui care la santajat pe cantaret ! Vezi ce reactii dubioase a avut politista


Acum cateva zile un cantaret de la noi a povestit pentru site-ul Gazeta Mondena,cum a fost santajat de un cetatean care ii promisese marea cu sare ca ii va oferi un loc de munca in strainatate.

Noi detalii ies la iveala in cazul cantaretului in care el a depus plangere penala impotriva cetateanului care la santajat de sute de euro .

In EXCLUSIVITATE va aratam cateva demonstrati in care cantaretul a depus plangere penala impotriva omului dar si cum a reactionat justitia noastra din Romania.

Cristian Harhata vorbeste pentru a doua oara cum a fost santajat si ce reactie au avut politistii cand acesta a depus plangere penala ''Am mers la politie sa depun plangere pentru inselaciune ,cat timp am completat plangerea, politista care m-a preluat, m-a mustrat si facea crize de nervi de parca eu eram infractorul. La un moment dat imi venea sa plec si sa o las balta. Mi-am dat seama ca atitudinea politiei este una revoltatoare abia cand am plecat de la ei. Am constientizat ca nu e normal ca pagubitul sa fie certat si sa suporte crizele lor de nervi, in timp ce infractorul fura liber si necontenit fara ca nimeni sa i-a masuri, exact cum a fost si in cazul meu.” Nu e prima oara cand auzim de atitudinea politiei agresiva fata de cetatenii onesti si de multe ori legatura intre unii politisti si infratori e foarte apropiata '' a declarat cantaretul Cristian Harhata pentru Gazeta Mondena.

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu