22 februarie 2016

Prietenii regretatului solist Ion Artur, vor banii pe care impresarul Axinte îi datora acestuiaPrietenii solistului de muzică populară Ion Artur, care a trecut în neființă ieri, la Spitalul Victor Babeș, încearcă să recupereze banii pe care Florin ”Axinte” Petrescu, cunoscut datorită colaborării cu grupul umoristic Vacanța Mare, îi datorează artistului mort.

Marian Pușcașu, bun prieten cu cel ce a fost Ion Artur, mărturisește că, ieri, în timp ce familia încerca să ridice trupul neînsuflețit al artistului, l-a sunat pe Axinte pentru a-I pretinde banii datorați, însă acesta s-a scuzat că nu poate să-I vireze, că este cu familia în Bulgaria. ”Rușine impresar de carton. V-am sunat personal să-I virați banii în cont”. Sătul să se roage pentru banii lui, munciți de el, Ion Artur i-a făcut impresarului o dedicație de pe patul de spital, pe data de 5 decembrie anul trecut.

”Dragi primari, terminați colaborarea cu acest organizator de spectacole.Sunt foarte mulți artişti cărora le-a dat țeapă de zeci de mii de euro, iar atunci când este întrebat de bani spune că nu au dat primăriile banii…dar de fapt banii sunt plătiți în 14 zile, conform contractului şi facturii.Mie are să îmi dea 100 de milioane de 2 ani. Aveți grijă domni primari, artiştii vor crede că de fapt voi nu plătiți. Gândiți-vă bine cu ce organizatori şi impresari lucrați!”, a fost răbufnirea lui Ion Artur, care a murit dintr-o cauză incertă.
axinte
Potrivit membrilor familiei, deteriorarea stării sănătății artistului s-a petrecut pe când acesta era internat la un important spital din București, altul decât cel unde a murit. ”Nu a fost tratat cum se cuvine, nu i s-a dat tratamentul necesar diagnosticului. Cu ajutorul managerului Prof.dr.Emilian Ioan Imbri, de la Spitalul Victor Babeș și a cadrelor medicale, acești oameni minunati au încercat tot posibilul,cu tratamentul cel mai bun din spital”, susțin membrii ai familiei artistului decedat la vârsta de 37 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu