29 februarie 2016

Monica Gabor a disparut. Nu mai stie nimeni nimic de ea

Monica Gabor a disparut. Nu mai stie nimeni nimic de ea
De o luna de zile, Monica Gabor nu si-a mai sunat fiica, scrie cancan.ro. Vedeta ar fi atat de coplesita de succesul pe care il are in America incat si-ar fi uitat pana si copila care locuieste in tara, cu fostul sau sot, Irinel Columbeanu.

Vestile despre Monica lipsesc aproape cu desavarsire. Reporterii site-ului citat sustin ca, daca pana acum Monica si Irinuva vorbeau saptamanal prin intermediul Skype, de aproape o luna, Monica Gabor nu a mai dat niciun semn  de viata, iar fetita intreaba de ea."Iri cu Moni nu prea vorbesc, adica, de fapt, mai deloc. Fata vorbeste cu mama ei, insa el nu o intreaba niciodata ce a discutat cu Moni. De o luna, ele n-au mai vorbit. Irinuca tot asteapta sa fie sunata, insa, cine stie, poate are o perioada aglomerata.", a declarat o sursa din anturaj pentru cancan.ro.

Monica Gabor se afla de mai bine trei ani in America, unde lucreaza pentru compania iubitului ei, Mr. Pink, alaturi de care a cunoscut staruri de la Hollywood. Fostul fotomodel vine ocazional in tara, de obicei de doua ori pe an, timp in care sta cu Irinuca, fiica ei cu fostul sot, Irinel Columbeanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu