3 februarie 2016

Minune în Cancun! Manelistul a descins cu pieptul dezgolit cu vedere la un tatuaj de tot râsulPlecat în vacanță cu familionul și o grămadă de prieteni în Cancun, Mexic, Adrian Minune și-a dezgolit noul său tatuaj, unul destul de haios și potrivit parcă perioadei cât s-a autointitulat ”Copil minune”. Este vorba de figura inconfundabilă a popularului personaj de desene animate Bugs Bunny.

Tatuaj la vederea căruia te bufnește instantaneu răsul, chiar dacă bravul Minune (41 ani) ne arată cât de curajos este cu un pui de rechin în brațe.

Însoțit de Cami, soția sa, dar și de cei trei copii ai săi- Florentin Adrian Jr., Carmen și Adriana-Adrian ar fi preferat Statele Unite însă manelistul are interdicție pe toată viața de intrare pe teritoriul american.

Asta din cauza unui conaţional, care a plecat împreună cu trupa popularului solist pe tărâm american (2003), şi care a ales să rămână în Statele Unite. Probelmele au apărut când respectivul, din cauza căruia, atât Adrian Minune, cât şi membrii trupei sale din acea vreme, au interdicţie să între pe teritoriul american, a intrat în colimatoriul poliţiei federale, fiind arestat pentru activităţi infracţionale grave. În urma anchetei, Adrian Minune a rămas cu un mare off, el fiind unul dintre cei mai iubiţi solişti în rândul comunităţilor române. Ultra solicitat cu contracte pentru turnee cu sume în dolari, cu cinci zerouri în coadă, Adrian Minune refuză politicos ofertele, ţinând ascuns secretul său compromiţător.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu