9 februarie 2016

Mihaela Radulescu, provocatoare si cand da cu aspiratorulDiva de la Monaco nu trece vreodata neobservata! Nici cand vine vorba despre curatenia casei.

„Am vazut destule femei actrite la viata mea, care faceau curat sau mancare de parca ispaseau o sentinta. De cand ma stiu, am transformat treaba asta in ceva mult mai amuzant si mai productiv-ascult muzica mea, ma imbrac cum stiu ca-mi sta bine, deci nu in cele mai proaste si lalai haine, ii dau sarcini si lui Ayan si facem casa luna fara sa ni se para ca am pierdut vremea sau ca a fost o treaba enervanta. Dimpotriva... Cand se intampla sa fac curat in casa barbatului, fara copil, e posibil sa dati peste mine in ciorapi cu port-jartier si un tricou mai lung sau...orice ma duce departe de imaginea femeii in capot (mai nou, e in trening). Am verificat, suntem la fel de seducatoare si cu aspiratorul in mana, iar daca mai avem si umor si chef de viata, se face curatenie nu doar in casa, ci si in suflete”, a scris Mihaela Radulescu, pe contul ei personal de Facebook.

Fanii au apreciat sfaturile divei de la Monaco. "Multumim de zambet, voie buna si indemnuri practice!" a fost unul dintre comentarii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu