12 februarie 2016

Mădălina Ghenea pe scena prestigiosului Festival de la SanremoMădălina Ghenea a strălucit pe scena Festivalului muzical de la Sanremo. Românca a deschis celebra manifestare îmbrăcată într-o rochie de gală, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru.

Actrița a fost extrem de emoționată, însă publicul a fost încântat de apariția ei. Oriunde se duce, olteanca este în centrul atenției.


Cel mai mare eveniment de muzică din Italia are loc între 9 și 13 februarie. Marți, 9 februarie, Mădălina Ghenea a urcat pe scena festivalului Sanremo și a făcut senzație. Frumoasa româncă a atras toate privirile. A optat pentru o rochie superbă, lungă, cu un imprimeu ce imită blana de tigru. În a doua parte a serii, Mădălina Ghenea a apărut într-o rochie strălucitoare, de culoare argintie, inspirată din moda anilor `20. Apoi, românca s-a schimbat într-o rochie neagră, care i-a scos în evidență trupul sculptat.

Frumoasa olteanaca a participat și la conferința de presă, organizată cu două zile înainte de începerea spectacolului și a atras toată atenția cu apariția ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu