18 februarie 2016

Mădălin Voicu, disperat: Vă rog să nu votați cererea de arestarePlenul Camerei Deputaților se reunește, astăzi, pentru a vota cererile DNA de arestare preventivă a deputaților Mădălin Voicu și Nicole Păun. Comisia juridică din Camera Deputaților s-a reunit luni dimineață și a dat aviz pozitiv asupra cererii DNA de reținere și arestare a deputaților Mădălin Voicu și Nicolae Păun, acuzați de trafic de influența, fals în declarații, deturnare de fonduri și spălare de bani.


Mădălin Voicu a luat cuvântul, declarând:

„De obicei vorbesc liber, dar mi-am notat cateva cuvinte. Trafic de influenta, dragi colegi, nu cred ca cineva dintre dvs ma poate banui de trafic de influenta si cred ca nici domnul deputat Paun nu si-ar fi permis sa ma atraga in asa ceva, stiidn cum sunt eu construit si educat. Nu stiu daca va amintiti, eu i-am dat un telefon domnului Teodorovici pentru a-l primi. Eu nu am nicio legatira cu aceste proiecte, eu nu sunt implicat, cine a vazut a citit.

Am vazut la tv stiri care reflectă a minciuna abominabila: ca eu si Paun am deturant fonduri europene pentru etnia roma. Eu nuas face asa sceva, stiind ca este vorba despre promovare, educatie, nu am firme, nu am interese, nu am carnet de conducere, nu am internet. Este aproape tragic. Ru inteleg ca daca ai bani, poti sa ii speli, daca nu ai bani, ce sa speli. Nu am afaceri.. Fals in declarații, asta este cea mai tare, deci toate declarațiile mele se referă la salariile încasate. Cum să declar eu, cum sa imi spună mie ca am mințit. Pe mine dacă mă dă nevasta afară din casă, eu trebuie să îmi montez un cort, eu nu am proprietăți. Eu nu am înteles de ce trebuie sa mi se intample asta, cand eu sunt un om curta, educat si fara pata. Va rog sa nu încuviințati cererea mea de arestare, sunt nevinovat. Ar fi umilitor, eu sunt un om curat”, a declarat Mădălin Voicu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu