25 februarie 2016

Laurette vrea sa isi scoata silicoanele si sa isi spuna altele mai mari

laurette sora india studenta

Decizie absolut surpinzătoare luată de Laurette. Mulatra vrea să renunţe la silicoanele cu care a atras atenţia şi deja a adiscutat cu medicul estetician, urmând ca în această primăvară să facă intervenţia. Modelul este decis să-şi scoată implanturile de tot sau să le înlocuiască cu unele de dimensiuni reduse.

laurette silicoane operatie
Laurette şi-a pus silicoane, prima dată, înainte de a o aduce pe lume pe fetiţa ei, Serena Luce Maria, însă sânii i s-au lăsat. Bruneta a vrut să-şi alăpteze la sân bebeluşul, iar asta a cauzat anumite probleme de estetică. Ulterior, în toamna lui 2012, manechinul s-a programat la medic să-şi puna alte implanturi mult mai mari. Astfel, a ales silicoane de câte 620 ml fiecare, însă acum i se par gigant. Mulatra nu a acuzat disconfort, dar s-a gândit că a venit moimentul să facă o schimbare.

"Dacă ar fi să dau timpul înapoi nu aş mai face această operaţie. Nu ştiu ce am fost în capul meu. După ce am născut, sânii mei s-au lăsat foarte mult. Eu nu am vrut să rămân cu acea cicatrice în "T" pe sâni şi să fac intervenţie de ridicare, aşa că am optat pentru implanturi mai mari. Acum, aş vrea să le pun mai mici sau chiar să le scot de tot", a spus Laurette,declara site-ul click.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu