26 februarie 2016

Gazeta Mondena te face vedeta ! A făcut ce a trebuit şi a scos un nou hit! Un cantaret de la noi a scos un HIT ce va rupe toate manelele


Aly Stan asa cum toata lumea il cunoaste ca si cantaret de manele si nu numai  ,isi expune in EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro povestea si anume ce simte el ca si cantaret dar si cum muzica l-a facut sa se indragosteasca de ea.


Aly Stan se trage din neam de lautari,tatal lui canta cu orga si el cu vocea '' Am inceput sa cant asa la nunti de la vreo 14 ani impreuna cu tatal ,el ma invatat sa cant ''a declarat Aly Stan pentru Gazeta Mondena.


Unchiul artistului e nimeni altu decat cantaretul de manele este Alberto de la Ploiesti care la randul lui si-a facut un nume in lumea manelelor.


În ultimele zile, Aly Stan  şi-a ţinut pe jar fanii! A postat teaser după teaser, care nu dezvăluia foarte multe despre noua piesă. Astăzi însă a avut loc momentul mult aşteptat. Chiar artistul a făcut anunţul pe un site de socializare.

Aly Stan  şi-a lansat astăzi cea mai nouă piesă, "Imi da puterea iubirea ta ", care are un videoclip pe măsură.

"Gata! A sosit momentul! Sper să vă bucuraţi de el şi să anunţaţi pe toată lumea, că este sănătos să zâmbeşti! Distracţie plăcută! Aştept, cu interes, părerile voastre!", a scris cântăreţul pe pagina sa de Facebook.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu