8 februarie 2016

EXCLUSIVITATE ! Maria Ciobanu isi ia la revedere de la fanii ei ! '' E varsta in care trebuie sa cedez locul ''

Maria Ciobanu, “ciocârlia cântecului popular românesc”, se retrage din activitate printr-un spectacol grandios, care va avea loc în centrul cultural al Olteniei, la Craiova, pe 9 martie, la Sala Polivalentă. Intitulat sugestiv „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!” evenimentul se prefigurează a avea o mare încărcătură emoțională, mai ales că va avea loc în luna dedicată mamei și femeii. Maria Ciobanu va susține spectacolul de retragere și la Sala Palatului din București, dar și în Râmnicu Vâlcea, Bacău, Iași.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , ''ciocarlia cantecului popular romanesc '' a vorbit in PREMIERA despre retragerea sa din muzica dar si cine ii va lua locul pe scena muzicala  '' Am trait momente frumoase alaturi de oameni frumosi si niciodata nu am sa uit persoanele care mi-au apreciat muzica si mai ales care au fost alaturi de mine ,imi iubesc oameni care imi apreciaza muzica ,e momentul sa ma retrag pentru ca e si varsta dar in aceelasi timp vreau ca buni mei copii sa imi continuie muzica pe care eu o fac pentru oameni mei frumosi si iubitori de folclor  '' a declarat Maria Ciobanu pentru Gazeta Mondena.
Afis LIE LIE CIOCARLIE CRAIOVA Ciocârlia Cântecului românesc se retrage. Maria Ciobanu, împreună cu toți copiii, în spectacolul „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!” poze


Evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

Maria Ciobanu este un fenomen al folclorului românesc. Uimitoarele performanțe vocale ale artistei au fost recunoscute de la începutul carierei, aducându-i în scurt timp de la debut supranumele de “ciocârlia cîntecului popular românesc”. Cântecul care i-a adus nemurirea în inimile românilor, “Lie, ciocârlie”, exprimă pe deplin harul aproape nepământean al artistei. Maria Ciobanu este reper și simbol în cultura românească, cu o carieră strălucită de peste 60 de ani, fiind distinsă cu prestigioase premii și distincții, între care Crucea națională Serviciul Credincios și având gradul de ambasador al României la ONU.

Moștenirea artistică pe care Maria Ciobanu o lasă neamului românesc este sporită de cei trei copii ai domniei sale, artiști de excepție ai scenei românești și internaționale: renumita soprană Leontina Văduva, adulată pe cele mai mari scene din lume; Camelia Ciobanu Filip, artistă stabilită în SUA și Ionuț Dolănescu, copilul minune al celui mai iubit și celebru cuplu din toată istoria muzicală a românilor. Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreună cu copiii domniei sale: Leontina Văduva, Camelia Ciobanu Filip, Doinița și Ionuț Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de artiști valoroși, precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra „Doina Basarabiei”, conducător artistic şi orchestrator Valeriu Caşcaval, un maestru al ţambalului.

Oltenii sunt așteptați să-și onoreze “Ciocârlia”, care de peste 60 de ani le bucură sufletele cu trilurile neasemuite!Miercuri, 9 martie, ora 19.30, la Sala Polivalentă din Craiova!

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Polivalente, la agenția Teatrului Național “Marin Sorescu” și online, pe: vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro. În funcție de categorie, biletele se pot achiziționa la prețul de: 80 lei – categoria Vip, 50 lei – categoria I, 30 lei – categoria a II-a.

(R.G.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu