12 februarie 2016

EXCLUSIV ! Un cantaret de la noi a fost santajat de un cetatean strain : '' Mi-a zis ca locul de munca e asigurat '' / Mi-a zis sa pun jumate de bani pentru bilet de avion '' ! Vezi ce are de gand sa faca cantaretul care a fost santajat


Cristian Harhata,este un tanar cantaret care in urma diferitelor emisiuni de concurs de la un post TV ,dar si prin muzica pe care acesta o abordeaza sa remarcat in lumea mondena.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro, cantaretul de muzica de petrecere Cristian Harhata a fost santajat de un cetatean care desi ii promisese marea cu sarea ca ii va oferi un loc de munca in strainatate.


Cantaretul  a depus in urma unei plangeri penale impotriva cetateanului care la santajat , insa Justitia Romana ia dat un raspuns care nu pare a fi deloc potrivit dar si bun pentru cantaret ''Am depus plangere penala impotriva acestui om  in anul 2013 in care am anuntat organele de politie ca un cetatean mi-a dat teapa si ca mi-a zis ca imi ofera un loc de munca in strainate/  Mi-a zis ca sa punem amandoi bani pentru cumpararea unui bilet de avion ca sa pot veni la munca,insa dupa ce am vazut ca nu mai da un semn,l-am sunat si numai mi-a raspuns '' a declarat Cristian Harhata pentru Gazeta Mondena.


'' Vrea sa isi faca dreptate ''

Cristian Harhata vrea cu orice pret sa ii se faca dreptate in cazul in care acesta a fost santajat,cantaretul vrea sa mearga pana ii se face dreptate si pana cand acesta o sa isi recupereze banii de la cel care i-a spus ca ii va oferi un loc de munca in strainatate '' Cand am depus plangerea penala impotriva acestui om tocmai anul acesta am primit un raspuns dar se pare ca raspunsul pe care il asteptan nu e unu tocmai potrivit pentru mine o sa lupt pana in panzele albe ca sa imi pot recupera banii ''a adaugat Cristian Harhata pentru Gazeta Mondena.

(M.B.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu