23 februarie 2016

Este singur și înnebunește femeile cu pasiunea lui. Vezi ce îl face unic în Târgu-Jiu!

condoiu1
Raul Condoiu are doar 21 de ani, însă știe ce vrea de la viață. Pasiunea mamei lui l-a făcut și pe el să iubească tot ce însemnă hair styling. A crescut prin saloane de înfrumusețare, după cum însuși spune. A învățat cum să mânuiască foarfeca și pieptenul și acum a devenit un maestru într-ale coafurilor.„Vreau să mă ocup şi de tunsul bărbaţilor”

Raul se perfecționează încontinuu, participând la diferite cursuri și spune că și-a găsit calea pe care vrea să o urmeze. Acum, Raul este singurul bărbat din Târgu-Jiu ce se ocupă de coafat și aranjat doamne și domnișoare, însă nu se oprește aici. „Vreau să urmez și cursuri de frizerie, să mă pot ocupa și de tunsul bărbaților. În aprilie o să îmi iau diploma și pe această specializare, o să urmez cursurile lui Adrian Niculescu. Din câte știu, sunt sigurul bărbat din Târgu-Jiu care se ocupă de coafat doamne”, ne-a mărturisit Raul.

condoiu2

„Doamnele devin reticente când văd că sunt bărbat”

Fiul Janinei Condoiu mai spune că doamnele se obișnuiesc greu cu gândul că sunt coafate de un bărbat și are parte de multe întrebări din partea lor. „Majoritatea celor care se programează la mine știu cum lucrez. Însă au fost reținute la început, nu aveau încredere în mine doar pentru faptul că sunt bărbat și nu se așteptau la asta”, a mai spus Raul.

Pe lângă cursurile de frizerie, tânărul vrea să se specializeze și în coafuri speciale. „Acum o ajut pe mama, învăț de la ea când vine vorba de făcut coafuri mai speciale. O să fac cursuri și pentru acestea. Cel mai mult îmi place să tund, să îmi las amprenta asupra tunsorilor”, a spus Raul.

În ceea ce privește viața personală, Raul ne-a mărturisit că este singur acum. Fiul Janinei ne-a mai spus că de multe ori fostele sale iubite îi cereau să le coafeze pentru evenimente mai speciale. Raul are și un concurs pentru doamne pe pagina sa de Facebook, Raul Condoiu Hairdresser.

sursa : gorjexclusiv.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu