23 februarie 2016

Donează 2% din impozit pentru Leo Iorga!Ajutat de cârje, artistul, care de cinci ani de zile se luptă cu o formă de cancer, luptă pentru viața sa, însă, după patru intervenții chirurgicale, are nevoie de ajutorul nostru.

Cei care admiră lupta și muzica lui Leo Iorga, amintim melodiile din cea mai prolifică perioadă din istoria grupului Compact, campania “2% pentru Leo Iorga” a apărut pentru a-l susține să fie și pe viitor pe scenă prin redirecționarea procentului legal din impozit către Asociația Culturală Music Concept București (CIF 34864710, RO32RNCB0064146753400001), patronată chiar de fostul solist Cargo, Compact și Schimbul III.

Doritorii pot comunica ANAF intenția de a redirecționa procentul pe care l-au plătit la stat prin completarea formularului 230 cu datele persoanale și datele asociației, iar apoi acesta trebuie trimis prin poștă la Administrația Financiară.

”Multumesc lui Dumnezeu că mi-am revenit. În ultima vreme eram derutat complet, dar a fost alături de mine un specialist fizio-terapeut-oncolog, care m-a ajutat foarte mult și a fost un mare sprijin și o recomand oricărui om care se află fie în situația mea, sau cu alte boli cronice care se datorează șocului emoțional. În cazul meu, categoric, boala a intervenit în urma unor șocuri emoționale suferite de-a lungul timpului”, ne-a declarat artistul în vârstă de 52 de ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu