19 februarie 2016

Destinul tragic al lui Ion Artur! Cantaretul de muzica populara se imprumutase la banca pentru a-si scoate noul album! Cu o luna inainte de a intra in coma a fost protagonistul unui incident, care ar putea avea legatura cu cele intamplate ulterior!


"Arturica", asa cum il numeau apropiatii, a murit, conform spuselor medicilor, in urma unei encefalopatii virale, dar surse din lumea muzicii populare au si o alta versiune.

Ion Artur era un nume cunoscut in randul amatorilor de muzica etno si de petrecere. "Un tip mereu optimist, mereu cu zambetul pe buze", asa cum l-au descris cunoscutii, artistul era in apogeul carierei, o prezenta constanta in programele televiziunilor de profil de la noi.

Ion Artur a ajuns in coma la Bucuresti, undeva la sfarsitul lunii ianuarie, la spitalul Bagdasar Arseni. Dupa investigatiile de rigoare, i s-a pus diagnosticul de encefalopatie virala si a fost transferat la Spitalul Victor Babes. La inceput, artistul a reactionat pozitiv la tratament, a avut chiar si usoare momente de luciditate, raspunzand unor stimuli externi, dar situatia s-a agravat, mai ales dupa ce, conform unor postari de pe Facebook ale persoanelor apropiate, ar fi fost scapat de pe targa de niste infirmiere neglijente.Joi dimineata, artistul a murit, lasand in urma multe regrete, dar si cateva suspiciuni cu privire la disparitia sa fulgeratoare.

Prin lumea muzicii populare din Romania se speculeaza pe seama faptului ca "Arturica" ar fi fost protagonistul unui incident stupid la finele lui 2015. Cantaretul originar din Fetesti s-ar fi certat cu un politist local pentru un loc de parcare, disputat cu o alta persoana, aflata de asemenea la fata locului. Intre cei trei s-a iscat o discutie aprinsa, iar politistul l-ar fi agresat fizic.

Artur ar fi primit mai multe lovituri severe la cap si la fata, avand nevoie de o perioada de cateva zile pentru a-si reveni.

Se pare ca toate aceste detalii au fost povestite de Artur unor persoane apropiate, dar muzicantul i-a ascuns povestea mamei pentru a o menaja.

In repetare randuri dupa incident, cantaretul s-ar fi plans de tulburari de memorie si dureri de cap, dar a pus totul pe seama stresului, fiind macinat de faptul ca nu are banii necesari pentru a-si scoate noul album.

Artistul avusese o colaborare cu Florin Petrescu, cunoscut ca Axinte, de pe urma caruia ar fi asteptat, sustin apropiatii, sa incaseze de o buna bucata de timp circa 8.000 de lei. Pentru ca nu avea banii necesari, artistul ar fi imprumutat 100 de milioane de lei vechi de la banca, incercand sa-si finalizeze in scurt timp proiectul muzical.

Pe de alta parte, contactat telefonic, Axinte sustine ca nu este nimic real in privinta banilor. "Nu este nimic adevarat! Nu am nici macar o datorie la Artur! I-am platit pe factura toti banii dintr-o colaborare de-a noastra de acum doi ani! Imi amintesc ca l-am luat pe la niste concerte, insa am constatat ca avea niste probleme de sanatate, era un pic "tulburat" si am preferat sa nu mai lucram impreuna. Acum, ce sa zic, Dumnezeu sa-l odihneasca! Imi pare rau de el, era un baiat bun, dar asta e viata", a declarat Florin Petrescu,potrivit site-ului wowbiz.ro

Un alt amanunt interesant: cand a aflat ca este in coma, politistul l-ar fi dat in judecata pe Ion Artur, iar citatia a ajuns acasa la mama acestuia, cand baiatul ei era deja in spital!

La nici 37 de ani, pe care i-ar fi implinit pe 9 martie, Ion Artur a trecut in nefiinta, lasand in urma multe regrete, dar si multe semne de intrebare cu privire la cauza reala a disparitiei sale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu