23 februarie 2016

Dana Rogoz: “Sunt intr-o situatie grea”Rolul de mama ii da mari batai de cap Danei Rogoz! Vladut, fiul “Ambramburicai”, va implini in curand 2 ani, iar actrita are indoieli privind persoanele care vor avea grija de fiul sau de acum inainte.

Dana Rogoz l-a inscris pe Vladut la gradinita inca de la 1 an, insa, in ultimele luni a mers la gradinita doar doua saptamani.

“Problema este ca raceste foarte des acolo. Mai mult a stat cu noi sau cu mama, in calitate de bunica. Din septembrie si pana acum nu a fost decat doua saptamani. Fratele meu care este medic la infectioase ne-a recomandat sa stam in aceasta perioada acasa. Sunt intr-o situatie grea. M-au ingrozit mesajele de prezentare ale candidatelor la postul de bone. Eu am un program care nu este fix. Cand am repetitii, Vlad sta cu Radu sau cu mama. Sunt trista, pentru ca mi se pare ca nu gasesc solutia optima. Eu sunt pentru gradinita, mama este impotriva. Cu o bona va sfarsi uitandu-se la televizor. Nici nu vreau sa se ataseze de o bona, care la un moment dat isi gaseste un job mai bun si pleaca”, a spus Dana Rogoz. Vedeta se vede depasita de situatie si nu vrea sa angajeze o bona care sa faca menaj.

“Nu caut o bona care sa faca musai mancare sau curatenie. si nu cred ca doar banii fac diferenta - chiar nu vad sa fie banii o garantie a calitatii omului care urmeaza sa iti educe copilul. Momentan raman la parerea mea ca o gradinita prezinta mult mai multe avantaje (mai ales ca am gasit una la care el s-a adaptat perfect). Doar ca ce te faci in zilele cand e racit si in serile in care ai de lucru? ... Poate sa imi spuna cineva cat dureaza perioada asta cu imunizarea la gradi?”, a mai scris Dana Rogoz pe facebook.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu