25 februarie 2016

Cristina Spatar, suspecta de cancer!Cristina Spatar este greu incercata! Cantareata a trebuit sa treaca singura prin cumplita veste ca ar avea cancer, la scurt timp dupa ce a fost arestat!

Pentru prima data, Cristina Spatar vorbit despre acest subiect in emisiunea lui Teo Trandafir.

„Eu, cand a fost Alin arestat, am fost suspecta de cancer. A fost foarte greu. Nu am mai spus asta pana acum. Am facut un tratament naturist, ceva vegan. Am repetat apoi analizele de patru ori si am fost bine”, a povestit Cristina Spatar, la Kanal D, cu ochii in lacrimi.

Durere ii creeaza artistei si escapadele amoroase ale sotului sau. „Eu merg mai departe, incerc sa ma focusez pe copii, ei sunt cei mai importanti. Eu nu o sa divortez, el nici atat nu vrea asta. Am fost la un preot si mi-a spus sa nu divortez, sa nu renunt, sa imi duc crucea. Am fost sfatuit sa merg la o biserica unde se desfac farmece. Sotul meu s-a schimbat brusc…

Eu sunt mai linistita, noi vorbim in casa, suntem ok. El la club, eu la biserica. Eu imi doresc o relatie frumoasa si Alin si sa ne crestem copiii frumos impreuna. Sper sa ramanem pana la sfarsit impreuna, eu consider ca ne intelegem. Nu stiu cat este el de corect, dar eu il iubesc”, a mai declarat cantareata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu