16 februarie 2016

Caz Unic: Florin Chilian, casă de binefacere! Păstrează atât cât îi trebuie, restul îl dă pe acțiuni caritabile!Cântă de-o viață, și a făcut ceva bănuți, însă, spre surprinderea celor ce-l cunosc, dincolo de viciile impetuos necesare meseriei sale de artist, Florin Chilian are o declarație de avere de o modestie frapantă.

”Averea mea? O mica garsonieră de 25 metri pătrați, patru chitări de excepție (una în rate), pe care le plimbă într-o limuzină luată la mâna a doua, un ceas scump și, ce am mai de preț, două albume noi și inteligent de scumpe în care am băgat toată agoniseala mea din ultimii 5 ani”, jură cu mâna pe inimă artistul care se încăpățânează să cânte numai pe bilete și să trăiască doar din vânzări, un curaj nebun în ziua de astăzi, când business-ul vânzărilor de albume muzicale aproape că a dispărut.

”Ce-am făcut cu banii câștigați? Nu vă închipuiți că am câștigat mult din concerte pentru că majoritatea le-am susținut benevol. N-am refuzat niciodata să cânt pentru o campanie ori acțiuni sociale și caritabile. În astfel de cazuri nu câștig, ci dau, și sunt fericit că pot să fac așa ceva, de aceea le mulțumesc câtorva prieteni care cu asta se ocupă, să facă mult bine semenilor”, spune Chilian care adaugă E felul meu de a mă elibera. Ba chiar m-am apucat să fumez țigări mai ieftine să pot avea bani pentru fapte bune, de mă crede cineva ori ba”.

Totuși, în ciuda asocierii cu un cămin de copii asistați financiar pe căi private, Florin își permite totuși să viseze la ceva”excentric” în viața sa. ”Vreau o casă pe pământ, bă bate gândul să-mi vând garsoniera și să-mi iau un credit bancar. Însă, deocamdată sunt prea atașat de cuibul meu. Aș fi avut bani însă i-am pus bine, aproape 40.000 euro investiți în două noi albume, adică doi ani de înregistrări.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu