15 februarie 2016

Bărbat cu greutate în muzica românească Gheorghe Gheorghiu s-au pus pe slăbit! Vezi ce rețetă miraculoasă l-a lăsat fără 10 kgDacă toți se plâng de tentațiile culinare de nerefuzat și îmbuibarea calorică sunt o mare problemă în Statele Unite, Gheorghe Gheorghiu se declară foarte mulțumit de viața sa în Las Vegas.

Artistul a reușit să dea jos 10 kilograme în două săptămâni, grație unei rețete foarte populară la Hollywood, cu sirop de arțar și lămâie, dietă pe care a testat-o cu succes timp de 8 zile și frumoasa Beyonce. ”Rezultatele se văd fără să îți dai viața peste cap. Nu-și trebuie decât sirop de arțar, unul de calitate superioară, canadian, pe care îl bei de câteva ori pe zi în amestec cu lămâie, puțină boia de ardei, ceai și seara un pahar cu sare amară”, povestește solistul care își pregătește silueta pentru o nouă vară pe care o va petrece, nu în Florida ori Miami, ci, ca un adevărat patriot, pe litoralul românesc, pe plaja unde este staroste, ”Perla Venusului”.

Nici Florin Chilian nu este mai prejos, a reușit să scape deocamdată de 12 kilograme într-o cură indicate de un nutritionist și asortată cu mult ”sport” cu ”Iubi” după cum identifică personajul din viața sa ce poată numele unei cunoscute melodii din repertoriul propriu. ”Nu e niciun miracol, o rețetă magică. Ci doar un regim disociat din care nu trebuie să lipsească dragostea și legumele”, se amuză artistul care recunoaște că, fără ”iubi” n-ar fi făcut nimic, deoarece din principiu refuză să intre în supermarketuri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu