3 februarie 2016

Anca Serea din nou însărcinată. Este pentru a cincea oară!Anca şi Adi Sina declară că sunt în culmea fericirii, iar copiii lor aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoască frăţiorul sau surioara.

Anca Serea, frumoasa prezentatoare a ştirilor sportive de la Prima TV, este însărcinată pentru a cincea oară. Anca este în luna a şaptea şi spune că se simte extraordinar şi că ea şi Adi Sînă (soţul ei) sunt în culmea fericirii.„Suntem foarte fericiţi, peste două luni, mai exact în aprilie, eu şi Adi vom deveni din nou părinţi. Ne-am mai dorit un copil, minim unul, maxim nu ştiu, pentru că nu am stabilit.”

Anca spune că nu ştie încă sigur ce sex are bebeluşul, dar medicii spun că în proporţie de 70% este băieţel. „Copilaşii noştri sunt şi ei împărţiţi în două tabere, în sensul că băieţii îşi doresc un frăţior, iar Sara mai vrea o surioară”.Anca Serea mai are patru copii, Ava (2 ani), Noah (3 ani şi jumătate), Sara (7 ani) şi David (14 ani), iar anul trecut s-a căsătorit cu Adi Sînă după o relaţie de patru ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu