26 februarie 2016

Anastasia Lazariuc, schimbare radicala de look. Nu mai arata asa!

Anastasia Lazariuc, schimbare radicala de look. Nu mai arata asa!

Anastasia Lazariuc trece prin schimbari majore in aceasta perioda. Artista a revenit in prim-plan, iar de curand a sustinut un recital de senzatie.

Cantareata a surprins cu forma sa fizica de invidiat, dar si cu un noul look foarte elegant şi fresh. Artista şi-a tuns părul mai scurt, iar nouă imagine îi conferă la fel de mult stil, elegantă şi feminitate, scrie perfect.md.

43518748.jpg
Anastasia Lazariuc s-a născut pe 6 iulie 1953, în Băcioi, Chișinău, RSS Moldovenească, Uniunea Sovietică. A urmat Școala muzicală-profesională „Ștefan Neaga” din Chișinău, secția dirijat–coral. În 1982 a absolvit Institutul de Arte din Chișinău "Gavriil Musicescu", facultatea Regie. S-a lansat cu piesele lui Ion Aldea-Teodorovici: "Până la lacrimi mi-e dragă viața", "Seara albastră", "Fuga, fuga". În anul 1972, devine solista formației „Sonor” cu care efectuează turnee prin Uniunea Sovietică, dar și în spațiul internațional. În anul 1973, câștigă premiul al II-lea la festivalul Cântecului de la Liepāja, Lituania. În anul 1975 este angajată pentru doi ani ca solistă la Filarmonica din Cernăuți, înlocuind-o pe cântăreața Sofia Rotaru. În anul 1977, devine solista orchestrei Radiodifuziunii din Chișinău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu