3 februarie 2016

Alexandru Ciucu, la 40 de ani

dsc_7088
Ieri, designerul de costume bărbăteşti schimbă prefixul. Uite cum s-a schimbat viaţa lui în ultimii ani.
albert
Şi-a început cariera alături de tatăl său, lansând în 1999 brandul Tata & Fiul, iar mai apoi având propriul business, bazat pe croitoria made-to-measure.Acum, e unul dintre cei mai apreciaţi creatori de modă masculină din România şi are o relaţie specială cu Casa Regală din România, pentru care este furnizor oficial din 2010. Totodată, este printre creatorii de modă ale cărui costume au ajuns în garderoba Prinţului Albert de Monaco, a Regelui Simeon al Bulgarilor, precum şi a Primei Doamne Carmen Iohannis.
carmen_si_klaus_iohannis
În plan personal, de şapte ani şi jumătate încoace, Alexandru Ciucu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de Alina Sorescu, cu care s-a căsătorit în 2010 şi cu care are o fetiţă, Elena Carolina (2). Surpriza cea mare este că, prin aprilie-mai, cei doi vor deveni din nou părinţii unei fetiţe.
Alexandru Ciucu
Povestea de succes a designerului Alexandru Ciucu

Deunăzi, designerul şi-a invitat tatăl, pe seniorul Alexandru Ciucu, într-o vacanţă tata&fiul în Italia.
Alex Ciucu
„O mică vacanţă de lucru cu tata. Cu tata şi fiul. Vă sfătuiesc să faceţi asta din când în când dacă puteţi. Sunt momente frumoase care nu ştii când se întorc“, a scris el pe pagina lui de socializare.Iar ieri, de ziua lui, ne-a demonstrat încă o dată că are simţul umorului.
12642812_1098875656830648_5328249221910502470_n
„Şi iată că în această dimineaţă, invevitabilul s-a produs. Sunt proaspătul posesor al primilor 40 de ani din viaţa asta. Eu zic că de-abia de azi înainte poate începe oficial distracţia“, a notat el, în stilu-i caracteristic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu