14 ianuarie 2016

Valentina Pelinel, despre sarcină: ”Îmi pare rău că nu s-a întâmplat mai devreme”

Valentina Pelinel a anunțat în urmă cu doar câteva zile că este însărcinată. Fostul model și-a dorit mult un copil, iar acum că poartă în pântece un băiețel, a mărturisit că regretă că nu a făcut acest pas mai devreme.Cum s-a schimbat viața ta de când ai aflat că ești însărcinată? Ți-ai schimbat tabieturile, dieta?

Valentina Pelinel: Am devenit mai responsabilă din toate punctele de vedere, pentru că am realizat imediat că nu mai e vorba doar de mine, ci răspund pentru o altă viață. Am aceleași ritualuri de frumusețe ca și până acum, dar sunt mai atentă la produsele folosite, sa fie naturale. Verific înainte de a folosi orice foloseam eu înainte, pentru a nu îi face rău băiatului mic (zâmbește).

Ai un anumit număr de kilograme pe care ai voie să îl iei in primele luni de sarcină? Ce ți-a recomadat medicul?

Din punct de vedere alimentar, am introdus mai multe proteine animale, pe cât posibil organice, și mi-am luat gândul de la orice fel de regim sau detox, normal. Nu m-a condiționat nimeni până acum vizavi de kilogramele acumulate. De fapt, nici nu am abordat acest subiect, dar mă cântaresc des și mă informez din cărți și de pe internet. A fi gravidă nu e o boală și nu înseamnă că trebuie să mănânc non stop, să mă îngraș prea mult și să nu mă îngrijesc.

Ce fel de exerciții fizice sunt recomandate în timpul sarcinii?

Ma antrenez cu profesoara de fitness Luminița Nicolescu, cea care îmi e prietenă bună. Am adaptat exercițiile situației actuale și mă simt foarte bine după ora de antrenament, de 3 ori pe săptămână.

Ți-ai propus vreodată vârsta la care să faci un copil? Ai fi dorit să se întâmple mai devreme sau, dimpotrivă, mai târziu?

Nu mi-am dorit până acum ceva vreme să rămân însărcinată, dar iată că mi-a sunat și mie ceasul biologic și, slavă Domnului, s-a întâmplat când mi-am dorit mai mult. Acum, că sunt însărcinată și mă simt excelent, simt o viață în mine, trăire unică, îmi pare rău că nu s-a întâmplat mai devreme. Dar toate la timpul lor. Important e să fie sănătos! Am spus că o să încerc să nasc natural, mai ales daca starea medicală îmi va permite. Fac și exercitii speciale de respirație cu Luminița Nicolescu. O să vedem, e prea devreme să facem un rezumat a tot ceea ce îmi doresc și ce voi face.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu