19 ianuarie 2016

Valentina Pelinel, adevarul despre scandalul in care este implicata. Este Borcea tatal copilului sau?

Valentina Pelinel, adevarul despre scandalul in care este implicata. Este Borcea tatal copilului sau?
Valentina Pelinel este principalul subiect al presei modene de cateva saptamani bune. Toata lumea vrea sa afle daca tatal copilului sau este chiar omul de afaceri Cristian Borcea, acum aflat in spatele gratiilor.

Valentina nu a confirmat, dar nici nu a infirmat acest zvon, insa intr-un interviu recent ea a marturisit ca in toata aceasta poveste exista si un "sambure de adevar"

"Nu mi-am imaginat nicio clipa ca sarcina mea va fi subiect national. Sunt atatea probleme in tara noastra, incat nu cred ca speculatiile pe seama sarcinii si a vietii mele personale trebuie sa ocupe atatea pagini de ziare si spatiu pe ecrane. Eu nu am facut decat sa confirm ceea ce presa deja anuntase si care, sa fim sinceri, e un fapt si nu se putea ascunde. Noroc ca sunt o persoana puternica, optimista si am invatat sa nu pun la suflet rautatile unor oameni care nu cunosc detalii din viata mea. Presa de scandal, insa, a profitat si s-au scris multe neadevaruri, din dorinta de senzational. Inteleg ca s-au inregistrat audiente colosale si traficul pe internet a fost mare. Si asta e ceea ce presa de scandal are nevoie ca sa supravietuiasca. Exista si un sambure de adevar, dar nicidecum scenariile care s-au conturat. La final, eu nu am mentionat numele tatalui, am recunoscut ca este un copil dorit de ambele parti si pe care mi-l asum. In rest, e viata mea si nu datorez nimanui explicatii. Corect?", a declarat Valentina Pelinel pentru wowbiz.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu