11 ianuarie 2016

Un cantaret din Ardeal,i-a pregatit o melodie lui Cristi Borcea si Valentina Pelinel -Asculta-i piesa '' Hei,Borcea,Borcea '' !Cristi Borcea este, fără nicio îndoială, cel mai discutat personaj masculin al momentului, viața lui făcând deliciul românilor prin încurcăturile prin care trece. Și, așa cum era de așteptat, a devenit sursă de inspirație pentru poeți, versurile despr eel și presupusul triunghi amoros devenind,... o manea.

Cântărețul Puiu Făgărășanu a profitat din plin de scandalul mediatic în care este implicat Cristi Borcea, motuiv pentru care a și lansat o manea cu dedicație pentru fostul acționar dinamovist.Mai mult, dovedind că este ”la punct” cu totate discuțiile legate de presupusa calitate de viitor tată a băiețelului Valentinei Pelinel, artistul spune, în versuri, întreaga poveste a cuplului și trage și o serie de concluzii cu privire la situația care ține, de ceva vreme, prima pagină a presei românești.
”Hei, Borcea, Borcea / N-aș vrea niciodată / Să mă pun în pielea ta / Să afle nevasta / Cum spune amanta / Că faci dragoste cu ea (...) Ce faci cu Alina / Dacă Valentina / Îți face un Pelinel”, este refrenul melodiei lui Puiu Făgărășanu.

AUDIO :


(M.B.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

3 comentarii:

 1. Cantaretul din Ardeal sa se pregateasca de proces. Va trebui sa demonstreze cele afirmate in cantec: faptul ca domnisoara Pelinel este amanta domnului Cristi Borcea (nimeni, nici domnisoara Pelinel nici domnul Borcea nu au confirmat ca ar avea o legatura sau ca ar fi amanti). Fiind un atac direct la familia Borcea, doamna Alina Borcea va fi si ea parte intimata in proces. De partea juruduca s-ar putea ocupa firma de avocatura Bogaru Braun Noviello & Asociatii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Asa este. Va urma sigur un proces destul de urat ca toate procesele pe acelreasi spete.

   Ștergere
  2. Manelistii astia sunt atat de mizerabili incat vor sa scoata bani din orice, inclusiv din necazurile oamenilor dar ii vor astepta procese grele si daune materialre care sa-i sature sa mai speculeze in jegurile lor muzicale problemele intime ale unor oameni.

   Ștergere