7 ianuarie 2016

Uita-te atent la pustiul asta! Drama lui te va face sa plangi. Cerseste alaturi de cainele lui dar e simpatic foc! “Am mers 4 clase la scoala! Ma rog la Dumnezeu sa nu mai fim AMARATI”

El este Radu, baiatul care cerseste in Victoriei alaturi de Lupu, fidelul sau prieten care ii tine de cald.

Povestea baiatului a devenit virala dupa ce o tanara a postat pe Facebook o poza in care baiatul, nins tot, cersea in strada alaturi de cainele sau. Radu face parte dintr-o familie numeroasa si saraca. Toti traiesc intr-o incapere si cersesc zilnic pentru a avea bani de mancare.

"Dupa ce a plecat tata, am intretinut familia. Fac asta de 3 ani. Imi este greu, nu vreau sa fug, ma gandesc la familia mea. Castigam 30-50 de lei, sunt zile in care nu luam nimic. Nu stiu ce mi-ar placea sa fac. Ma rog la Dumnezeu sa nu mai fim amarati", a spus Radu.
"M-am lasat de scoala ca sa imi ajut familia. As vrea sa o termin, as vrea sa fac orice, vreau o sansa la un loc de munca. Orice!", a marturisit fratele lui Radu.

"Si eu sunt dispusa sa muncesc oriunde. Am lucrat 2 luni la o fabrica de paine, 12 ore pe zi fara pauza. Luam 3,5 lei pe ora. M-am lasat pentru ca nu ajungeam, eram prea mica de inaltime si ma durea piciorul la aparatura. Nu vreau ca sora mea sa aiba lipsuri cum am avut eu. Nimeni nu are vina, vreau sa ii fac toate poftele. Mama poate sa stea acasa, eu vreau sa muncesc", a spus Ana Maria, sora lui Radu, la WOWbiz.

"As vrea sa am toti copiii langa mine. Cei de la Centru mi i-au dat acasa 4 zile, de Revelion. Ei s-au bucurat. I-am pierdut din cauza conditiilor. Nu vor acolo, plangeau. Ii iubesc pe toti. Ma invinuiesc pentru situatia lor, daca eram cu sotul poate era altceva. Nu stiu. Nu stiu de ce a plecat sotul, poate are alta relatie, nu mi-a zis nimic. Nu ma simt vinovata ca sunt langa ei, sunt cel mai frumos lucru. Avem un resou", a marturisit mama lui Radu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu