21 ianuarie 2016

Top 3 cele mai fastuoase nunţi ale maneliştilor

Maneliştii Adrian Minune, Dan Bursuc şi Florin Salam au animat cele mai luxoase chefuri ale românilor din ultimii 15 ani. Şi cea mai importantă petrecere din viaţa fiecăruia, propriile nunţi, au fost la fel excentrice. Într-un ”top 3”, vă prezentăm imagini exclusive de la fastuasele nunţi ale fiecăruia din cei numiţi, care s-au întrecut în petreceri pe măsura renumelui lor.Locul 1.Florin Salam, nuntă în Antalya de jumătate milion de euro!

Florin Salam şi-a transportant invitaţii la nunta sa cu Ştefania(septembrie 2007)cu avioane charter închiriate, petrecerea a avut loc la un unul dintre cele mai luxoase hoteluri din staœiunea turcå -Rixox Premium Hotel (5*****).

Manelistul a ales sudul Turciei pentru că l-a considerat un loc sfânt, o piață numitå ”Locul toleranței”, spațiu unic în lume unde se află patru biserici, fiecare reprezentând câte o religie populară în zona de confluență religioasă sus amintită, inclusiv una ortodoxă.

La nunta lui Salam, prima organizată pentru hotare din rândul vedetelor noastre, au participat circa 300 de persoane, personaje controversate, oameni de afaceri, vedete și colegi de branșa muzicală pe care ginerele o reprezintă, nelipsiți fiind nașii Adrian Minune și soția sa Cati. Din rândul celor care au cântat la nuntă s-au remarcat: Marcel Pavel, Flavius Teodosiu (Germania), un ansamblu turcesc de percuție și o trupă de jazz din Olanda.Locul 2. Dan Bursuc a spart 400.000 euro pe cea mai fastuoasă nuntă ce aa vut loc în Bucureşti

Cunoscut şi ca organizator al celor mai fastuoase evenimente private, la propria nuntă Dan Bursuc a 
trasat noi standarde ale petrecerilor.Nunta cu Gina, soţia sa (septembrie 2007), la care au participat 700 de persoane alese pe sprânceană, a mustit de rafinament şi lux. Inventatorul de manelişti nu s-a zgârcit şi a închiriat toate zonele clubului Bamboo, Cătălin Botezatu s-a ocupat de rochia miresei, sute sticle de sampanie Moet& Chandon, băutura preferată a starurilor au fost deschise, şi a reuşit să le facă educaţie colegilor săi din branșa muzicală: i-a adus să cânte pe Monica Anghel, Luminita Anghel, Nico, Marcel Pavel, Paula Selling şi big-band-ul jazzman-ului Petrica Andrei.
Loc 3 Adrian Minune a dat 150.000 euro pe nuntă la Palatul Snagov

Tot în septembrie 2007, la Palatul Snagov şi-a făcut nunta şi Adrian Minune cu Cati. Una cu mulţi invitaţi, discretă şi modestă, la capitolul fastuozitate, însă organziată în cel mai mic detaliu. Căci surse din anturajul lui Minune afirmă că suma pe care impresarul a scos-o pentru nunta s-a ridicat n-a trecut de 150.000 euro. Nuntă la care manelistul a preferat să petreacă precum un invitat obişnuit. I-au cântat întreaga noapte Mandinga şi Pepe iar maestru de ceremonie a fost Octavian Ursulescu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu