19 ianuarie 2016

Surpriza de proportii pentru Radu, baiatul care cersea cu cainele la Victoriei! Uite ce cadouri au primit

Familia Florea traieste cele mai frumoase clipe. Nici prin gand nu le-a trecut oamenilor ca vor primi o casa cadou, in urma unei fotografii graitoare, care le-a schimbat destinul. O echipa WOWbiz le-a facut o vizita, vineri, in a doua zi de sedere in noul imobil.Dupa superbul gest pe care Gigi Becali l-a facut pentru familia Florea, surprizele nu par sa se opreasca. Radu si familia lui au primit vizita surpriza a reporterilor Kanal D care nu s-au dus la ei cu mana goala, ci cu alimente, cadou de casa noua care sa le aduca prosperitate. Bucurosi de oaspeti, cei doi frati, care pana nu de mult intindeau mana pentru a face rost de cativa banuti cu care sa-si cumpere alimente, ne-au deschis usa si ne-au primit in casa lor. Pe sora lor, Ana-Maria am gasit-o la bucatarie…


"Nu stiu daca ati apucat sa faceti cumparaturi de casa noua dar noi am zis sa nu venim cu mana goala. Ati avut ce manca? Aveti ceva in frigider? Am inteles ca mama voastra a gatit, dar urmeaza sa gateasca si azi. Sunteti o familie, mare, numeroasa. Ciorba e de baza, nu?",intreaba reporterul emisiunii.

"Am avut aseara, am mancat. Si azi dimineata ceva", a raspuns fratele lui Radu.

Dupa ce s-au carat toate cumparaturile din masina in casa, mama celor trei frati care cersesc pentru a se intretine, s-a aratat multumita de cadourile primite.

"Sunt foarte multumita si e foarte bine pentru copii... Uite, Nelu, ce iti trebuia tie... prelungitor", a replicat mama celor trei frati.

Femeia i-a intrebat pe cei doi baieti daca au iubite, dar amandoi au negat. Cel mai frumos raspuns a venit de la Nelu: "Normal ca ii las (n.r. sa aiba iubite). Bine ca au unde sa le aduca. L-am intrebat pe Nelu daca nu se insoara si imi zicea ca nu vrea sa le arate tavanul."
Micuta familiei Florea este cea mai rasfatata. Chiar daca mai au multe de invatat pentru a-i oferi fetitei cea mai buna crestere, cei trei frati nu rateaza niciodata ocazia de a se juca cu ea.
Dar unde oare sunt cei doi caini ai familiei? In casa sigur nu. Lupu si Bruno au inteles ca pentru ei exista o cusca in curtea casei pe care trebuie sa o imparta frateste.  Cei doi caini s-au obisnuit déjà cu noile conditii, iar casuta lor a fost asezata chiar la intrarea casei, pentru a fi cat mai aproape de stapani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu