28 ianuarie 2016

Simona Trasca, obligata prin lege sa ii dea 10.000 de lei lui Marek Valcu - Medicul insa nu vrea sa ii ia banii

Simona Trasca a pierdut procesul cu doctorul esteticial Marek Valcu si ar trebui sa ii plateasca 10.000 daune morale.Simona Trasca a recunoscut ca a gresit fiindca l-a acuzat pe Marek Valcu si ca a pierdut procesul pe buna dreptate.

"Domnul doctor a câştigat procesul pe bună dreptate. Atunci vorbea gura fără mine. Mă simt vinovată. Sper să mă ierte, altfel o să fiu bună de plată", a declarat Simona Traşcă la un post TV.

Medicul estetician a marturisit si el ca nu urmareste sa ii ia banii Simonei, dar vrea ca imaginea lui sa fie spalata.

"Consider că justiţia şi-a făcut datoria şi ne bucurăm de acest lucru. Gura bate fundul. A vorbit a plătit. Banii nu contează, contează foarte mult ca omul să înţeleagă faptul că s-a întâmplat ceva. Eu nu vreau banii Simonei Traşcă. Dacă o să facă o reparare morală a acestei relaţii nu trebuie să mai plătească aceşti bani", a declarat Marek Vâlcu.

Scandalul dintre ei doi a pornit de la o declaratie de-a Simonei, care a spus ca Marek i-a pus implanturi de 50 de euro.

"Nu o condamn pe Oana (n.r. Oana Zavoranu, care l-a santajat pe marek Valcu) că a încercat să-şi recuperez investiția. E ceva normal. Eu am vrut să mă duc la el în decembrie pentru că în decembrie, când m-am operat ultima oară, am aflat că doctorul Marek îmi pusese implanturi de 50 de euro. Am vrut să îi fac un mare scandal", este declaratia pentru care Simona Trasca a fost data in judecata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu