4 ianuarie 2016

Sexy Morosanca l-a dat uitarii pe Gheorghita insa are un iubit mai tanar ca ea - IMAGINI IN PREMIERA


Numele de Vasile Ghiban probabil nu va spune nimic, dar numele sau de scena “Sexy Morosanca” este cunoscut in toata tara. Dupa ce l-a agresat pe retelele de socializare pe Victor Slav, acum travestitul are ganduri serioase de insurat.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro,Vasile Ghiban alias Sexy Morosanca ne povesteste cum l-a cunoscut pe noul iubit al ei '' Va pot spune ca am dat uitari lui Gheorghita nu ma mai intereseaza de viata lui,fiecare avem un drum si trebuie ales corespunzator numai stiu nimic de el din cate am auzit ca este sluga la oi la el prin comuna si chiar numai vreau sa aud nimic de el,ce este in prezent ca am cunoscut un barbat ideal si foarte bun la pat ,ma satisface asa cum vreau eu e mai mic cu cativa ani decat mine dar e bun la pat asta conteaza foarte mult,imi face toate poftele dragostei,ne cunoastem de aproape 2 luni ,il iubesc la nebunie ''a declarat Sexy Morosanca pentru Gazeta Mondena.


Sexy Morosanca s-a remarcat in showbiz-ul romanesc,avan-d in vedere ca a avut o drama nestiuta dar in aceelasi timp sa facut cunoscuta si in timpul concursului ''Romanii au Talent '' .

(A.M.N.)

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu