18 ianuarie 2016

Scandal într-un restaurant din centrul Bucureştiului! Adrian Mutu s-a îmbătat și nu a plătit notaJoi seară, Adrian Mutu a fost implicat într-un scandal, într-un restaurant centrul Bucureştiului.


Fotbalistul a petrecut alături de mai muţi prieteni şi a consumat mai multe sticle de vin alături de cei prezenţi la masa lui, apoi a plecat fără să plătească consumaţia, ”Nota lui Mutu a fost de 3.000 de lei, iar el a refuzat să plătească. În acel moment, angajaţii restaurantului au apelat la serviciul de protecţie şi pază… Mutu a făcut un adevărat scandal, era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a refuzat să îşi plătească nota”, au declarat martorii oculari.

Oficialii restaurantului au confirmat că joi seară Adrian Mutu a fost prezent în restaurantul din strada Icoanei: “Domnul Adrian Mutu vine la noi de fiecare dată cînd vine în România. Din punctul nostru de vedere nu a existat nici un scandal! Nu a plătit la plecare pentru că dînsul plăteşte mereu a doua sau a treia zi. Masa s-a închis prin virament!”.

Adrian Mutu a lăsat pentru un moment fotbalul pe planul al doilea. Fostul decar al naţionalei s-a căsătorit pentru a treia oară, de această dată cu Sandra Bachici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu