5 ianuarie 2016

Sărbători triste! Anca Pandrea, victima unei înşelăciuniA fost al patrulea an în care a petrecut Sărbătorile de iarnă fără Iurie Darie, dar din pensia agonisită cu grijă, Anca Pandrea a a vrut să cumpere un brad natural, însă atunci când a ajuns acasă a observat cu stupoare că este victima unei înşelăciuni.

Pomul frumos pe care actriţa îl voia s-a dovidit a fi doar un băţ de care erau legate cu sârmă mai multe crengi. „În Ajunul Crăciunului, m-am dus la piaţă cu o prietenă să cumpăr un brad. Unul dintre vânzători m-a recunoscut şi mi-a propus să-mi dea un pom natural pentru doar 30 de lei. I-am spus că îl împodobesc pentru Iura şi totul părea în regulă. Bradul era legat bine şi mă bucuram că e înalt şi frumos. L-am transportat acasă foarte greu pentru că toţi taximetriştii au refuzat să ne ia cu un asemenea bagaj”, a povestit, pentru „ring”, Anca Pandrea.

Când a ajuns acasa a observat cu amărăciune că pomul era făcut doar din resturi. ”Totul părea perfect până când a desfăcut bradul achiziţionat la preţ de chilipir. „Am pregătit fotografiile lui Iura şi cu ajutorul aceleiaşi prietene care m-a însoţit la piaţă am desfăcut pomul. Când i-am tăiat sfoara care îl ţinea strâns, s-a prăbuşit. Toate crengile au căzut şi am observat că bradul era făcut, de fapt, doar din resturi, adică o bâtă mare pe post de trunchi şi mai multe crengi legate cu sârmă. Când am realizat că am fost păcălită, mi-au dat lacrimile. Îmi părea rău că în piaţă i-am îndrumat şi pe alţi trecători care îmi admirau bradul să cumpere de la acelaşi vânzător. Probabil că şi ei au luat aceeaşi plasă”, a mai mărturisit Anca Pandrea.

Anca Pandrea a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu actorul Iurie Darie care a decedat în luna noiembrie a anului 2012.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu