1 ianuarie 2016

REVELIONUL STARURILOR: Antena 1 a stabilit un record, cea mai mare cotă de piaţă din ultimii zece ani!Astfel, Antena 1 a înregistrat cea mai mare cotă de piață din ultimii zece ani, cu un record de audiență de 38% cotă de piață, pentru publicul din mediul comercial, cu vârste cuprinse între 18 si 49 de ani.

Minutul de aur al Revelionului Starurilor 2016, de la ora 00.32, a adunat în fața micilor ecrane 4.264.000 de romani din toata țara, Antena 1 înregistrând 23,1 puncte de rating și 44,9 % cotă de piață.
AUDIENTE TV Revelionul Starurilor Antena 1
De asemenea, minutul de la miezul nopții a adunat în fața micilor ecrane 3.618.000 de telespectatori, la nivelul publicului din toată țara.

„Revelionul este cel mai mare copil al meu. A împlinit ieri 16 ani si ne indreptam spre majorat. Multi dintre cei care s-au uitat aseara nici macar nu erau nascuti acum 16 ani, cind am inceput eu Revelioanele„, declară Dan Negru.Rating (RTG%) reprezintă numărul mediu de telespectatori pe minut ai unei emisiuni (sau interval orar) difuzată de o stație TV. Ratingul poate fi exprimat în cifre absolute (mii telespectatori) sau ca procent din targetul analizat.

Cotă de piaţă (Market Share – SHR%) reprezintă raportul procentual dintre numărul mediu de telespectatori (RTG%) ai unei emisiuni (sau interval orar) de la o staţie TV şi numărul mediu de telespectatori de pe toate staţiile TV, calculat pentru acelaşi interval orar (sau emisiune).

Sursa cifre: Kantar Media


sursa preluare : radarmedia.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu