15 ianuarie 2016

Puiu Fagarasanu vine cu un HIT pentru fanii lui ! Vezi ce piesa si ce videoclip a scos cantaretul din Ardeal - VIDEO

puiu
Puiu Fagarasanu ,este un cantaret de muzica populara din Ardeal,acesta s-a remarcat prin faptul ca i-a facut melodia cu dedicatia lui fostul boss de la Dinamo,Cristi Borcea si amanetele lui din viata fostului patron de la Dinamo.

In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro , Puiu Fagarasanu a vorbit despre noul sau videoclip dar si de melodia care a facut-o in special pentru sotia lui Laura Bogdan dar si pentru fani care se regasesc in aceasta piesa.

Puiu Făgărăşanu are 24 de ani, este cântăreţ şi activează în domeniul muzical de peste 11 ani. Tânărul cântă cu formaţia Pandora din Braşov. "Am lansat piesa «Dedicaţie pentru Cristi Borcea şi Valentina Pelinel» împreună cu formaţia Pandora din Braşov, după ce ideea mi-a venit în urma unei discuţii purtate cu un prieten din Bucureşti, Marius Baldovin. Am făcut linia melodică şi am lucrat la ea în studioul meu de înregistrări şi sper să placă oamenilor. Aşteptăm să fim invitaţi pe la televiziuni, unde să o interpretăm. Pentru acest an promit piese mai multe şi sper cu ajutorul bunului Dumnezeu, să le facem şi el să fie cu mine", ne-a declarat Puiu Făgărăşanu.

Puiu s-a căsătorit la finalul anului trecut cu Laura, o tânără artistă şi ea, pe care o ştie de mai bine de 5 ani. Muzica i-a adus împreună, ambii crescând în familii de muzicanţi.

VIDEO :

Un comentariu: