21 ianuarie 2016

Paula Mitrache, solista datorită cărea O-Zone au câștigat peste 10 milioane euro, se ocupă de terapii cu măgari


Aproape necunoscută în propria țară, Paula Mitrache are un merit aproape uitat: a fost promotoarea celui mai mare succes pe care l-a înregistrat muzica românească pe întreg mapamondul în ultimii 30 de ani.

Un cover al solistei ce se recomanda artistic Haiducii după ”Dragostea din tei”, piesă ce zăcea fără perspectivă pe un album al O-Zone lansat cu mult înainte pe piața rusească și românească, a ”explodat” în topurile din Italia, apoi în întreaga Europă. Actualmente, artista despre care se poate spune că le-a îndesat celor trei O-Zone, în special lui Dan Bălan, peste 10 milioane de euro, lucrează în administrația locală din Bari și se ocupă de onoterape, face terapie cu măgari pentru copiii ce suferă de autism, o alternativă medicală foarte populară în țările vestice.Recent Paula, care locuiește de 22 de ani în Italia, s-a aflat într-o vizită fulger țară, la invitația actriței Laura Stone, prilej cu care ne-a reamintit că, în ciuda proceselor pe care le-a avut cu Dan Bălan, că cea mai bună piesă a sa este tot ”Dragostea din Tei”, pe negativul căreia a cântat într-o gală caritabilă, practic motivul pentru care a revenit în țară.

Fostă finalistă la Miss București în 1990 (unde a abținut locul II), Paula Mitrache locuiește la Bari și este fericita mamă a unui băiat de 20 de ani. Ca mediator cultural atestat, solista a fost consilier pentru integrare la primăria din orașul său, fiind cea de-a doua româncă numită în acestă funcție într-o primărie din Italia după Ramona Bădescu, care a avut la Roma aceelași statut în organograma administrativă locală. Până când s-au prins cei de la O-Zone că Paula se bucură de un succes pe care ar trebui să-l aibă ei, solista a vândut numai în Italia un milion de copii ale albumului său ce cuprindea și varianta sa a melodiei în cauză, o performanță notabilă.”Dragostea din tei” s-a aflat pe prima poziţie în 27 de ţări pe întreg mapamondul și a staționat 13 săptămâni locul 1 în Eurochats și a fost reînregistrată de 200 de artişti în 14 limbi diferite. O-Zone au vândut peste 12 milioane discuri în întreaga lume . Datorită fericitului ”accident”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu