11 ianuarie 2016

O prezentatoarea TV de la noi vrea traieste o adevarata iubire cu un baiat de bani gata ! in ARTICOL


“Intr-o relatie adevarata ambii parteneri incearca sa ofere tot ce au ei mai de pret si chiar ajung sa dea mai mult decat au. Nu este vorba despre merite si, cu atat mai putin, despre obligatie. Ceea ce conteaza este sa incerci sa iti faci partenerul cat mai fericit pentru ca fericirea lui se adauga la fericirea ta. Totul sta in mainile tale, tot ce ai de dat, tot ce ai de primit.”,asa e si in cazul celor doi se pare ca prezentatoarea TV,Alina Hornea traieste o iubire intensa cu barbatul pe care l-a cunoscut.
El este iubitul prezentatoarei TV

In EXCLUSIVITATE pentru ziarul Gazeta Mondena,prezentatoarea de la emisiunea ''Nea Marin '' la postul Inedit TV a vorbit despre relatia pe care o are cu baiatul '' Sunt foarte fericita si traiesc clipe frumoase alaturi de el nu ma plang in relatia mea cu el cum sunt alte dive de la noi care se plang pentru a aparea la TV ca sau certat cu iubitul si daca ne certam nu trebuie sa stie toata lumea,il iubesc enorm,imi iubesc familia si ma bucur foarte mult ca l-am cunoscut pe acest baiat ''a adaugat prezentatoarea,Alina Hornea pentru Gazeta Mondena.
Cine e Alina Hornea ? Este noua prezentatoare TV in locul boss-ului Marin Cornea,se pare ca aceasta i-a luat locul sefului ei pentru a prezenta emisiunea ''Nea Marin '' pe Inedit TV.

2 comentarii:

  1. Prezentatoare ?? Te umfla rasul ! Priviti pozele !! Ha,ha, ha !

    RăspundețiȘtergere
  2. Alo ? Muzeul Grigore Antipa ? Avem niste exponate. Le primiti ? Vi le dam gratuit. Le primiti ? Da? Multumim !

    RăspundețiȘtergere