18 ianuarie 2016

O mai ţineti minte pe "Viespea lui Ogică" ! Vezi cu se ocupa mai nou ! AVEM DETALII - in ARTICOL


De aproape trei ani, Cassandra Ogica l-a parasit pe "Spaima Loteriei" si s-a mutat in Austria. Desi era in continuare o femeie maritatat, blonda nu a avut nici cea mai mica problema sa se cupleze cu diversi barbati.De cand l-a parasit pe Stelian Ogica si s-a mutat in Austria, Cassandra nu s-a sfiit niciodata sa pozeze intr-o sotie model. Ba mai mult, chiar a postat pe site-urile de socializare imagini cu ea in compania mai multor barbati. Chiar si in aceste conditii, nu Stelian a fost cel care a pus capat casniciei. Se pare ca blonda a fost cea care i-a trimis actele de divort prin posta.
In EXCLUSIVITATE pentru site-ul gazetamondena.ro ,Casandra Stefania ,fosta doamna Ogica a vorbit deschis despre noua ei relatie dar in aceelasi timp a vorbit si de afaceriile pe care le are in Romania '' Impreuna cu fratele meu mi-am deschis un magazin de haine la Sibiu acolo unde si familia mea locuieste ,acum cateva zile am venit in Romania pentru a-mi face actele pentru deschiderea magazinului meu de haine ,de magazin o sa se ocupe parintii mei si fratele meu care ii iubesc ca viata mea,ce pot sa va spun ca sunt foarte bine sunt curtata de baietii misteriosi dar nu le dau atentie,mai bine singura si linistita numai vreau pe capul meu niciun barbat '' a declarat Casandra Stefania pentru Gazeta Mondena.

''Mi-am deschis magazin in centrul Sibiului '' 

Casandra obisnuita cu cluburile de noapte dar si de zi cu prezentarile pe care le are permanent,aceasta s-a apucat mai nou de afaceri si cand vine vorba de bani aceasta vrea cu oricepret sa creeze un nou stil de imbracaminte pentru fanii ei '' Vreau sa creez cu totul alceva ce exista pe piata vreau ca femeile si barbati sa incerce modele pe care echipa mea o sa se ocupe ,incurand o sa fie si site unde oameni poate sa comande produsul respectiv ''a mai spus Casandra Stefania.

(Claudia Birau )

Acest articol este proprietatea Gazeta Mondena Press Media si este protejat de legea drepturilor de autor.Orice preluare partiala sau integrala a continutului se poate face doar cu citirea sursei,astfel: pentru publicatiile tiparite - Ziarul Gazeta Mondena ,iar pentru publicatiile online : www.gazetamondena.ro 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu